VBC Flyer

Vakantie Bijbel Club

Lekker zomervakantie? Zin in een feestje? Kom ook naar de Vakantie-Bijbel-Club! Eindelijk is het weer zo ver. Voor de zes-en-twintigste keer organiseert Chr. Gem. ‘De Wegwijzer’ de jaarlijkse Vakantie-Bijbel-Club. Van dinsdag 4 tot en met zaterdag 8 augustus vijf dagen lang feest! Dit jaar vanwege corona op aangepaste (leef)tijden in diverse wijken verspreid over de stad. Zorg dat je hierboven de juiste flyer van de lokatie bij jou in de buurt! 

PS: Onderaan deze pagina staat het VBC themalied! Klik hier om hem te bekijken.

PPS: Wil je zien hoe de vorige dagen gingen? Klik dan hier!

 

De VBC is ieder jaar een mega vakantiefeest waar kinderen met veel plezier naar toe komen. Vorig jaar bezochten ruim 500 kinderen deze week. De vele medewerkers die meewerken aan dit kinder- en tienerfeest, hopen dit jaar weer minstens zoveel kinderen te kunnen verwelkomen. Kijk snel hieronder wat de dichtstbijzijnde club is voor jou. Deelname aan het programma is gratis.

 

Heb jij het al gehoord?!

Kinderen van 4 t/m 11 jaar kunnen elke dag weer volop genieten van een gratis kinderprogramma vol met mooie verhalen, vrolijke liedjes, grappige spelletjes, toneel en nog veel meer op de volgende locaties:

  • Almere Buiten, Chr. Gem. De Wegwijzer, Makassarweg 80

  • Almere Stad Oost, Buurthuis ‘De Draaikolk, Lekstraat 2

  • Almere Stad West, Basisschool De Lichtboei, Luitstraat 7

  • Almere Haven, Basisschool De Ark, Middenhof 210

  • Almere Poort, Basisschool De Kleine Wereld, Nederlandhof 5

  • Almere Hout, Buurthuis aan de Bostuin, Oosterwold

 

We kijken naar je uit en wachten op je, want het wordt een feest!