God wil bij jou wonen!Dát is nog eens bijzonder... God wil bij jou wonen...! Vandaag hoorden we hoe de mensen van het volk Israël hun mooiste spullen aan Mozes gaven, zodat er een prachtige tent voor God gemaakt kon worden. Die tent, dat noemen we de tabernakel.

Later werd er een schitterende tempel gebouwd. En nóg weer héél veel jaren later... als Jezus naar de aarde is gekomen en alweer terug is naar de hemel... en als de Heilige Geest gekomen is... vanaf dát moment wil God niet meer bij ons wonen. Nee, Hij wil met Zijn Heilige Geest in ons hart wonen. Hoe mooi is dat!

Als Jezus terugkomt, komt er een nieuwe aarde. En weet je wat nu zo bijzonder is? Op die nieuwe aarde wonen niet alleen ménsen... maar daar komt God Zelf ook wonen! Zomaar, dicht bij ons. Zó dichtbij, dat je bij Hem op schoot kunt zitten. Lees Openbaring 21 maar eens!

Vandaag bouwden we hoge torens van dozen, gooiden we ze om, deden we een quiz, luisterden naar een mooi verhaal en hebben we heerlijk geknutseld. En o ja: we hebben ook nog gezellig buiten gespeeld! Was je er vandaag niet bij? Dat is jammer, want het was heel leuk! Maar: we vieren elke derde zondag van de maand zo'n leuk kinderfeest. Ben je er de volgende keer weer bij? (Zondag 18 maart vanaf 14.15 uur).


©2019 by havenkids.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now